Speeltuin

De nieuwe, grote speeltuin, zandbak, kabelbaan en allerlei andere leuke activiteiten brengen de kinderen zeker in de zevende hemel!

De speeltuin bevindt zich direct naast de terrassen zodat u, indien nodig, de kinderen niet uit het oog kunt verliezen. De hele tuin is omheind en de kinderen kunnen er veilig spelen terwijl u geniet van de zon en een fris drankje met een lekker hapje op het terras.

Voor de allerjongsten

Voor de allerjongsten bevinden zich talloze speeltoestellen op maat vlakbij de terrassen. Zo ontsnappen de kapoenen geen seconde aan het wakend oog van moeder- of vaderlief!

Er werd ook een loopbruggetje geïnstalleerd. Hiervan werd al veel gebruik gemaakt!

Grote speeltoestellen

Glijbanen, schommels, een kabelbaan en nog zoveel meer toestellen maken het voor kinderen onmogelijk zich te vervelen in dit speelparadijs!

Trampolines & Speelkussens

 

Springen, spelen en ravotten. De droom van elk kind. Stilstaan kan niet meer met zoveel trampolines en speelkussens of springkastelen.

Bovendien zijn de trampolines sedert vorig jaar extra beveiligd met netten.

Outdoor fitness

Al spelend sporten in de verfrissende schaduw kan! We installeerden een handvol leuke fitnesstoestellen onder het afdak!

Zachte recreatie

Een grote luifel herbergt sinds enkele jaren een aantal spelletjes, drankautomaten en een tafeltennis. Dit maakt het voor jong en oud mogelijk zich te amuseren, veilig afgeschermd voor de zon of regen!

Verder beschikt De Bosrust al sinds geruime tijd over enkele petanquebanen waarop petanquespelers rustig een balletje kunnen komen gooien. De banen zijn een beetje afgezonderd van de speeltuin zodat de spelers ongestoord te werk kunnen gaan. Geen eigen petanquemateriaal? Geen probleem, de speelballen zijn gratis te verkrijgen aan de kassa!

Ook een levensgrote schaakmat ligt net naast het terras ter ieders beschikking!

Bericht aan onze bezoekers

Onze speeltuin wordt jaarlijks uitgebreid en vernieuwd. Bovendien kost het dagelijks onderhoud handenvol geld. Echter vragen wij geen inkom voor het gebruik van de speeltuin, we dringen er dan ook op aan ter plaatse te consumeren en geen eigen dranken of eten mee te nemen.